anda hebat!!

Tuesday, 16 August 2011

wajah baru

salam...
uittttt cik dib..apa yang berwajah baru tu..?
muka disuntik botox ke..?collagen ke...??

wah3....mulut takda insuranssss ke?!

yang berwajah barunya adalah blog i la...
xnampak ke...?rasa semangat sikit degan polka2dot..haha..
nak tambah bloglist etc..dulu before delete 1st blog..
abis masa dekat berjam2 edit blog..bila blog canik + comey..semangat sikit kan..*perasan*
tengok tu..siap ada nuffnang bagai..boleh buat income lebih..wallawehh~haha..
cuma..header belum siap..dalam proses...xboleh buat lagi sebab lappy rosak..
lappy my abah tiada segala macam software untuk edit picture..

owh lappy..cepatla sembuh dari segala kesakitanmu..~~

cadanganku mahu melebarkan sayap blog ni..berkongsi segala macam ilmu + realiti kehidupan dengan blogger lain..tapi kena tunggu lampu hijau dulu la apa pun..
sebab blog ni more to my personal kot..
just wait and see..~

p/s:lagu raya dah mula kedengaran di radio2 la..yeah~!
*aku suka baby sangat2,,xboleh blah..haha*

No comments: