anda hebat!!

Wednesday, 21 September 2011

sibuk + SLTP

Assalamualaikum..
hai semua! sihat kot yer.? dba punya selsema tak baik2 lagi ==" ..
sangat lah sibuk sampai tak sempat nak update blog. kamisama dolls pun tak sempat nak abiskan link. *sigh*
eh, baru perasaan yang dba update rabu lepas. ni rabu jugak. ada schedule ke.???? :p

oh! minggu lepas hari jumaat, cuti hari Malaysia. kan.? Selamat hari M'sia yeah~~ disebabkan cuti yang panjang tu, dan isnin pulak tak da kelas kan. apa lagi, kita berjalan sakan lah!! :D nak jenguk blog pun tak sempat tau. huhu. bertemu si dia, tersenyum dba sampai ke telinga. *mulut apa ni.?*

sepanjang cuti, sempat la makan chicken marryland, tomyam siam, pizza, secret recipe etc~ proses menjana lemak. haha. wah, sangat best ok! makanan sedap2. tapi yang tak best bila selsema menjadi-jadi sampai hilang deria bau + rasa. makan benda sedap pun tak rasa apa-apa. sedih betul TT .

sabtu ni kena pergi interview biasiswa SLTP kat putrajaya. cuak jugak ni. wahaha~ siapa-siapa yang apply, bolehla cek kat site SINI. 
tahniah dan semoga berjaya untuk korang yang dapat pergi interview tu nanti.. :)


No comments: