anda hebat!!

Tuesday, 10 July 2012

tiada tajuk

salam :)

sekarang tengah cuti semester. sampai lepas raya. puas jugak la raya tahun ni..hoyeahhh!!

owh ok. meh sini nak catatkan beberapa kejadian masa nak balik kampung after exam last paper 24 june hari tu. :flip shawl: ..kejadian tu tak la banyak sangat. dan bukanlah kejadian gembira yer wahai sekalian alam. ini kejadian dukacita punya. bisa menitiskan airmata ku yang suci ni :lol: .

first, keluar dari bilik exam tu. diba semangat angkut barang yang tak semenggah mana (3 beg jugak la..hewhew) ..naik teksi yang ditempah awal dua hari (takut makcik tu full) sampai ke stesen lrt sungai besi.
bila dah duduk nak tunggu tren sampai, baru tersedar dari khayalan. "sweater? mana sweater?? mana? manaaaaaaaaaaaaaaaa???????" pusing kepala kiri kanan atas bawah jenguk eskalator kot2 terjatuh. dan malangnya, tak da pun sweater tu :'( ..maka, bermula lah kisah tragis dba pada hari tu. bila tau ja sweater hilang, bertakung air mata hokeyyy!! sayang gila kot sweater tu. guna since masuk plkn. then hilang masa 24 june 2012 :'( . selesa gila dengan sweater tu. pergi mana2 mesti nak pakai sweater tu. tapi sekarang, dah tak da lagi :srooot sroott (lap hingus). mana kan ku cari ganti dirimu wahai sweater!!!! ok, habis bab sweater.

second, ni mungkin agak ngeri. dba kena marah dengan driver bas. pertama kali ok kena marah dengan driver bas. sangat tak boleh diterima oleh akal yang waras ni. dba tanya driver tu dia nanti lalu ikut tol mana (boleh ikut dua tol), then disergahnya n dimarahnya sebab tanya dan dia suruh duduk tempat balik. haih, mujur hati ni lembut. tak reti nak balas balik. kalau la dba jenis macam tu, sergah balik ja driver tu LOL. tapi, driver tu lalu ikut tol yang diba bagitau dia tadi. mungkin dia rasa bersalah kot. mungkin la. mungkin ok!!

third, bengang terasa bila tak dapat stay kolej. cuba korang bayangkan, kita yang selama ni bertungkus lumus kumpul merit. buat itu, buat ini. dengan duit claim tak dapat-dapat. tiba-tiba tak dapat stay. sedangkan yang terang-terang kita nampak tak buat apa-apa, dapat plak stay. siapa tak bengang kan.? dan siapa tak geram kan.? doakan semoga rayuan diba diterima ya kawan-kawan :)

ok lah. kalau ada yang baca atau terbaca. tolong doakan diba dapat result yang baik untuk sem 4 ni ya ^^.

LOVE.

2 comments:

zaty said...

fuh.dugaan dtg bertalu-talu.sabar dba..sume yg blaku ade hikmah.:)

MzOneD said...

inshaAllah ^^