anda hebat!!

Saturday, 3 November 2012

INCHLOSS by FELINNA

Assalamualaikum wbt..

hai u'alls~~
entri tentang lotion INCHLOSS by FELINNA..hot item sekarang. rugi kalau tak da satu dalam genggaman korang tahu!! ishk3....
ni la botol lotion tu. simple but NICE!

ok ok. bagi mereka2 yang di luar yang takut nak makan pil kurus, nak minum minuman kurangkan berat badan atau apa2 je la.. boleh la cuba INCHLOSS lotion ni. bau dia wangi! warna PINK ok!! mari sini saya tunjukkan salah satu testimoni..
*botol lama..yg atas tu botol baru*
ok, korang teruja tak tengok? muka jadi runcing okeyh!! jeles kan?? INCHLOSS lotion ni korang boleh sapu kat bahagian bawah dagu yang ada lelemak degil tu yg buatkan dagu jadi double chin. hasilnya, boleh la dapat muka yang runcing. apa tunggu lagi..jom la dapatkan INCHLOSS lotion by FELINNA ni..
RM75 ja. postage rm6 untuk semenanjung. sabah sarawak rm9.

berminat? boleh sms 0135670287 atau inbox facebook kat sebelah kanan blog ni. :)

p/s: more testimoni boleh tengok kat album facebook kami!!



No comments: