anda hebat!!

Wednesday, 17 August 2011

merasmikan blog rasmi cik diba

salam..hai..hello..sawadikap..*stop*
hari ni bersamaan degan 17 ogos 2011..dengan ini saya merasmikan blog ini.
mari-mari sekalian isi kampung,isi bandar dan segala isi-isi yang ada..
cepat-cepat snap gambar dengan dslr mewah masing-masing..i nak potong ribbon ni..*berangan*

pada sapa yang sebelum ini pernah follow @ jadi stalker blog lama dba *er..ada stalker ke.?*..ini blog baru..
blog lama sudah tidak wujud sama sekali..

disebabkan blog baru..jadi akan ambil masa untuk kumpul balik followers, edit blog list dan seangkatan dengannya. owh, dba dah tak nak sangat hias blog bagai bilik seorang puter macam blog sebelum ni...
kenapa?? kenapa??
ceyt! penat kot..dulu sampai pernah habiskan masa berjam-jam depan lappy sebab nak bagi cantik blog..
macam masuk pertandingan hias kelas @ hias kereta ==" .
phew..muka penat edit blog..*kasihan kan?*


biar simple..kemas..comel..dan yang penting sampai segala perkongsian..
owh..header masih belum siap..kalau siap pun,belum tentu nak letak..haha..*shut up!*
p/s : u follow me, i will follow u back.~! :)

No comments: