anda hebat!!

Tuesday, 13 September 2011

bila wifi naik hantu

Assalamualaikum..
*sigh*
uishkk..belum apa2 lagi da mengeluh! haha. rindu gila kat blog.blog ni rindu aku ke tak ek.? *berangan macam nampak putera katak*

eh, wifi tak boleh nak connect sejak balik ahad hari tu. berukband plak dah diterminate atas alasan membazir sebab line tak berapa nak dapat dan cuma digunakan masa wifi demam. tapi sekarang bila wifi demam, dah tak ada alternatif lain melainkan online guna handphone yang tak berapa nak canggih macam korang. *kesian kan?* disebabkan kebosanan yang melampau (isnin tak da kelas!), malam semalam tidur punyalah awal. pukul 11 dah tidur. tak pernah2. huhu.

hari ni, dah boleh melompat gembira bila bukak ja lappy, "uspot-bg now connected"!! hahaha.
untuk semester ni, dba dapat bilik kat aras tiga. top floor ok. haha. hari-hari mendaki sampai puncak. kurus lah macam ni! :p

ingat nak share dengan korang anime kamisama dolls. tapi, nanti lah ea. nak update dulu. tak sempat jugak lagi nak blogwalking kat blog korang yang tinggalkan jejak kat shoutbox tu. :)

oh, kepada calon2 UPSR, semoga berjaya!!


p/s: jangan lupa puasa 6 yer kawan2 (ada lagi 3 hari ni..eheh) :p

No comments: