anda hebat!!

Saturday, 10 September 2011

selamat tinggal desa tercinta

Assalamualaikum..hai semua. harap2 sihat la kan.
ok2. mood sedih ya semua..~

saat korang baca entri ni, dba kat perut bas. on the way pergi rumah abang kat shah alam. sebab esok nak balik upm. tata abah, tata semuaaaaaaa~ TT saat post ni dipublishkan, mungkin dba dalam kesedihan. *hahahha*
sedih la weh nak tinggal abah semua. haishk, tula cuti lama sangat ==" ....thanks kepada blog ni yang ada auto-publish. oh, pilunya hatiku. *piraaaaaaaah~*

ok ok semua. dah2 buang mood sedih tu. sekarang kita bergembira plak..hahahahaha.
*eh, kau gila ke? kejap sedih kejap happy*
nak buat apa sedih-sedih sangat.? bulan depan kan dah cuti mid sem. balik la. kalau dah rindu sangat nak balik, balik je. tak payah nak fikir dua tiga empat kali yang akhirnya korang tak balik pun.

oh, hari ni birthday someone special. happy birthday sweet 22!! dah 3/4 tempat ni wish. kalau ada friendster @ myspace @ twitter, sure dba dah wish kat semua social site tu. hahahahaha. kisah apa, bukan setiap hari nak wish benda tu. kuang3~

*eh, mana ucapan?* ---> suara sumbang dari bumbung
tak da tak da. takda ucapan public. semuanya sekadar kami kami. tak da juga kisah cinta dalam blog ni. harap maklum~ :D

ok  lah. korang, sila doakan perjalanan dba selamat sampai ya. dan untuk siapa2 jugak yang nak balik kampus masing2 dah tu. selamat kembali!! selamat belajar!! selamat buat assignment!! selamat semuanya!! :p
have a blast day and may Allah bless you all.

4 comments:

Kaio said...

Belajar la rajin2 kt upm tu ye

cik ubi said...

take gud care dear :)

SimplySeoul said...

bye rumah, hello kampus..

MzOneD said...

tq semuaaaa!! :D