anda hebat!!

Thursday, 8 September 2011

taylor swift-speak now (Delux Edition)

Assalamualaikum..
hai semua. sekarang musim demam + batuk + sakit tekak etc~ .termasuk la cik diba ni. tekak dah tak berapa nak sakit, batuk sikit2 lagi. suara pun dah macam kucing tercekik tulang. *erk?!*. tak boleh mengomel panjang sebab si semut pastinya bergelak ketawa bila dengar suara merdu ku ini.

siapa minat taylor swift.? si cantik manis penuh gaya dan krim tu. suara dia comel. suka gila semua lagu-lagu dia. layan ja rasa. so, kat sini diba nak share koleksi album dia. geledah dalam koleksi, jumpa yang speak now dulu. DELUX EDITION punya ok!! ada beza speak now biasa dengan delux version ni. ada extra beberapa lagu + acoustic. oh, ada jugak music video mine. enjoy!! :)
*credit to google*


DOWNLOAD LINK

3 comments:

justcallmeanis said...

shes sweet kan ? :D

DanieL AdiE said...

Love Love Love her!

MzOneD said...

anis : yess...sangat,,! ngeee~
daniel : go n tackle her.. :p