anda hebat!!

Tuesday, 25 October 2011

love you like a love song - selena gomez

Assalamualaikum wbt. :)

Selamat pagi semua! Jangan lupa mulakan hari mu dengan penuh kesyukuran dan senyuman di bibir. hei, dba nak share lagu best ni la. lagu dari selena gomez. eh eh korang. bukan selena gomez yang dalam cerita drama melayu tv3 tu, yang dengan iqram dinzly, black mentor etc *lupa tajuk*. tu palsu punya. ni selena gomez awek justin bieber tu. keh3.
ni official video dia. tak ada kat youtube. ada orang da upload, tapi youtube remove. huhu. biasa-biasa ja kot video dia. tapi, tak tahulah pendapat korang cemana. :D video ja biasa-biasa, tapi lagu best kot!!







dah dengar.? best kan lagu dia.?
dah tau dah! mesti best punya lah!! haha.
ni ha, diba sertakan lagu untuk korang download.. eh, ada free video klip dia ni sekali.
wah, macam apa lagi kau diba! haha.
enjoy~!

LINK :
loveyoulikealovesong_selena_gomez

nota : perasan tak HEADER BARU?? how does it look? tell me tell me..huhu :D
*okbye*


No comments: