anda hebat!!

Sunday, 23 October 2011

pendrive unik : kreatif betul!

Assalamualaikum wbt.

Hello, hye, how are u.? *speaking ok!*huhu.
semalam tak update blog sebab excited nak balik rumah. sampai rumah pun dah malam. jadi, baik tidur saja dari update blog. kah3. dba cuti mid sem seminggu untuk deepavali ni sebab pihak U bagi peluang kepada kaum India untuk sambut perayaan diorang. :)

hari ni, jom kita tengok pendrive yang unik, cantik, bergaya, mutu, keunggulan.eh? ahh,abaiakan! :p
sesiapa ada nak bagi kat diba free tak pendrive yang comel ni.? :D

*comel! tertonggek-tonggek bontot dia*
*grr~~*
*mana nak dapat ni.? boleh bagi kat kekasih hati. haha*

*ha ni bagus untuk pelindung diri*
*ni pun untuk security*
*ngeri!*
*kalau dah lapar sangat, telan ja*


*amik kau~!!*
nota : dalam usaha mencari pendrive secomel bear yang atas sekali tu, kat mana eh ada? 

1 comment:

m0sHiE~ said...

wah3. kreatig giler. cm nk jugak je^^