anda hebat!!

Sunday, 9 October 2011

masa itu emas

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
ok. permulaan hebat gila~! *tajuk juga* haha..
minggu ke4 kuliah da berakhir. nak masuk minggu ke5. jadi, korang tau tak apa maksudnya.???
yang tau tu bagusla. sila tepuk tangan untuk diri sendiri ok.huhu. yang tak berapa nak pasti tu, mari sini nak bagitau.

jeng3,...~
minggu ke5 minggu test 1 la. stress gila. statistik dua susah la sem ni TT .sedih tau. :(
tapi takpe, tak ada yang mustahil kat dunia ni kan.? sebagai budak math, kena jugak la tempuh semua tu. *tetiba bersemangat* keh3. sangat sibuk weh sampai tak peduli pun blog ni. nak update, tapi masa sangat tak da untuk blog tercinta ni. sedih kan.? :( nak balas kunjungan korang pun tak da masa :'( ..nanti dba jenguk blog korang yang smart tu k.? :D

hari ni pergi times square. oh, dalam busy pun sempat lagi berjalan. *release tension* huhu. terima kasih kepada yang tegur dba. wah, bajet artis~! haha. takdela, memain saja. alang-alang keluar tu, terus la beli tiket balik cuti mid sem kat pudu tu. berkobar semangat nak balik rumah bila tiket kat tangan. fuh~

entri pendek sejak akhir-akhir ni sebab masa yang banyak diperlukan untuk mengadap segala formula rangkaian matematik. eh, studi ke tidur.? saya sangat rajin untuk menghadap buku selama 10 jam tanpa henti.GILA. *okbye*

*korang nampak tak gambar ni?lalalalllala*

No comments: