anda hebat!!

Sunday, 2 October 2011

entri lima minit

Assalamualaikum.
owh hai, nk update dengan cepat. sebab busy yang teramat sangat *haha*
minggu ni sangat busy. penatla :( . kena setel kan itu ini, kuiz lagi. fuhh~ oh, minggu ni kat kolej ada malam kebudayaan @ fiesta di k6. ada rendang, ada nasi impit, ada makanan chinese, ada makanan india. tu yang sibuk tu. dah beberapa malam tido lambat. semalam tido lambat sebab potong bahan-bahan semua. bawang besar kecik comel hodoh, lobak merah *orange patutnya* , halia, etc etc untuk rewang hari ni. malas nak senaraikan semua. kan nak cepat~! huhu.

petang semalam join sukaneka sikit. join susun puzzle. ingatkan apa benda la. sekali moto floor. eh, bukan MOTOR, moto ok. yang macam visi tu la. GILA. tak pernah tau ada moto floor. haha. korang boleh agak apa keputusannya. kan.? tak payah gedik-gedik nak suh bagitau ==" .

ok lah yer. busy ni. nak TIDUR. penat!! haha. nak cepat sebab nak tido la. dah berapa malam tak cukup tido. malam ni nak makan sedap2. yummy~~

*alolo anak ibu..hahaha*

3 comments:

Elie Lily said...

tidur2 gak..belog masih belog!
hahha

Fabulous Me said...

ya Allah.. comeynye!!!!!!!!

MzOneD said...

elie>> harus! haha
FM>> kan..huhu :p