anda hebat!!

Friday, 11 November 2011

lukisan 3D yang menawan kalbu [part1]

Assalamualaikum wbt.
pertama sekali nak cakap terima kasih pada yang jengah blog ni. pada yang tinggalkan jejak tu, insyaAllah saya akan balas kunjungan korang yer..wuwuwu~~
serius! sangat busy. nak jenguk blog pun x sempat, apatah lagi nak update ==" . busy menyiapkan asimen *busy cuti sebenarnya* haha. argh cukup, betul-betul busy dengan assignment TT. jom hari ni kita share lukisan 3D..cantik!!







nampak real kan..? hebat la diorang ni..agak-agak nanti dapat reward tak.? :p

p/s : nak tergelak bila tengok nuffnang..ada capaian ke sini melalui carian "nabila huda di pulau tioman". kontoversi!! *maaf kat blog ni tak da carian anda* :D



3 comments:

Fabulous Me said...

ctk sungguh laaaa kn!

MzOneD said...

kan..nmpak real gila~

Anonymous said...

Hey there! I could have sworn I've been to this site before but after reading through some of the post I realized it's new to me.
Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back often!
Here is my weblog lebsocial.com