anda hebat!!

Friday, 25 November 2011

tahniah skuad harimau muda

Assalamualaikum wbt.
ke hadapan rakan-rakan, semoga sihat hendaknya. *sapa ingat ayat ni?* haha.
karangan tak rasmi masa sekolah dulu kot kan. ayat sama je semua..haishk.. owh yer. berhabuk blog tak diupdate.. agak busy bila sem dah nak habis ni. busy dengan asimen, study, etc etc. bermuka buku pun busy jugak..keh3..

*anyone?? study only for exam, then after exam forget everything. haha*

sibuk sibuk jugak. dalam sibuk-sibuk buat revision, bukak online streaming tengok final bola sepak sukan SEA hari tu. tahniah tahniah tahniah!! owh, dba ada bukak page fb TIMNAS INDONESIA. gila-gila punya dorang kutuk negara kita. cakap kita ni itu la ini la. rasanya, tak perlu nak menuding jari siapa salah siapa betul. kita saling memerlukan kan. warga dorang banyak kat negara kita, cari rezekei. kat kampus ni, kat kolej kediaman ni, cleaner indon saja banyak.

hei, ada rahsia ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng3..haha..
rahsianya diba tak sihat la. demam + selsema + sakit tekak.
ada ubat selsema dengan strepsil ja. ubat demam.?? =="
nak try cari cooll fever la jap g..pas tu krooh kroohh la tidoqq! :D

*comel tak?*
idaman kalbu!!


jom solat maghrib. :)

No comments: