anda hebat!!

Monday, 5 December 2011

promosi pembukaan kedai kami : VCO SOFTGEL

Assalamualaikum wbt.
hai bloggers. korang ingat tak dba pernah cakap sal VCO CATALYST? boleh tengok kat entri NI.
ha, hari ni dba nak gembar gemburkan promosi kami. sempena pembukaan atau pengenalan bisnes kami.
terhad kepada 7 yang terawal. diulang TUJUH ORANG ok..so, cepat cepat. grab it 1st!!

HARGA PROMOSI : semenanjung - RM40 include postage
                                   sabah/srwak - RM48 include postage

HARGA ASAL : semenanjung  - RM39.90 + RM6 = RM45.90
                           sabah/srawak - RM43.90 + RM10 = RM53.90

HARGA SELEPAS PROMOSI : semenanjung - RM39 + RM6 = RM44
                                               sabah/srwak - RM 42 + RM10 = RM52

jimat banyak kan.???

cara nak order.?
korang LIKE page NI


then, korang boleh tengok bawah profile picture tu ada "borang pesanan". klik situ, then korang isi form okay? :) atau, boleh ja kalau korang nak tulis kat wall page kami.


nak tengok testimoni.? boleh tengok kat album ya :)

dba nak kumpul order dulu sekarang. insyaAllah dalam hari rabu @ khamis first delivery ok..

untuk first promosi ni, cepat cepat!! kalau tak sempat, jangan risau. insyaAllah akan ada next promotion ya.
tunggu YEAR END SALE plak ok.? ;)
btw, dba nak minta tolong korang promote page dba ya. tq!! :)



No comments: