anda hebat!!

Thursday, 25 August 2011

Contest : Header saya comel


assalamualaikum semua. selamat pagi, morning, lagi apa ek?! (kira pagi la kan da 12 a.m)
oh. terlupa. nak join contest atas ni. ni header yang dipertaruhkan *wah ayat bombastik hokay!*



 walaupun tau header tak comel, tapi saja suka-suka sebab blogwalking tadi tengok ada contest. haha. header atas ni pun edit guna powerpoint ja ok! *sila gelak ramai-ramai* TT ..bukan apa, masa tu lappy rosak. guna lappy abah tak da software edit gambar bagai. haha. pastu bila nak edit balik, rasa macam tak payahla. haha (eh, asal kau gelak je?). *bersyukur mana yang ada* :D

kalau korang nak join, klik ja header atas tu ok.? oh, good luck pada yang join~! :)

due : 27 Ogos 2011 (12 a.m.)
*ok bye.*

2 comments:

Elie Lily said...

elie da lama tak join bnda2 gini!heeh..
gudluck ya! :)

MzOneD said...

thanx dear!! :p sja ja join suka2..haha