anda hebat!!

Friday, 26 August 2011

selamat hari raya aidilfitri

Assalamualaikum wbt..
siang tadi agak sibuk sampai tak da masa nak update blog *eceh*. haha. so, dengan masa yang tak berapa nak ada ni, sebab nak tukar segala langsir, dba nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir & batin. maaf kalau ada entri yang buatkan korang terasa. okeyh..? apa-apa pun setiap entri yang dba publish tu just nak share something dengan orang lain. :)

oh, lupa! *sambil tepuk-tepuk dahi* dba ada kad raya special untuk semua. diakui memang tak cantik, tapi terima la dengan redha yer! *penat edit nih hokayyyyy!* ahahaha.. ni la kad rayanya...taraaaaaaaaaaaaaaa~~

Photobucket


kan. tak comel mana pun. malu plak rasa. haha. pada yang nak balik kampung, hati-hati kat jalanraya tu. kalau mengantuk, singgah la stesen minyak beli jajan ke apa kan. raya-raya jugak, jaga diri masing-masing ok! *dah raya plak. maknanya tinggal beberapa hari ja lagi nak kena balik kampus* sigh! *okbye*

2 comments:

Elie Lily said...

selamat hari raya ya? :)

MzOneD said...

slamat jgak elie :)