anda hebat!!

Sunday, 28 August 2011

rahsia seantero dunia

assalamualaikum wbt. oh, hai orang-orang kampung/bandar sekalian. mesti makin meriah kan rumah sebab semua dah berkumpul. macam dba ni, campur semua family dengan anak buah, ada la 12 orang. cuba bayangkan betapa gamatnya rumah. haha. baru 12, yang da berpuluh tu mesti lagi meriah kan.?

asal macam lari tajuk ni.?? tinkkkkk~~ *buat magik*

ok ok, rahsia..? apa yang rahsianya.? mari dekat mari dekat *gaya shila rusli dalam iklan telur tu*.. amboiiiiiiiiiiiiiiiiii! semua melekat, diam seribu bahasa bila nak bergosip. ha, tu kan dah blushing muka. p tengok cermin p.! :D

ok, tak nak taip panjang-panjang. cuma nak share lagu one republic ni, tajuknya secret. huhu. and kalau nak download just klik link kat bawah dia k. :)


download SINI
yang ni version maddi jane. korang kenal tak dia.? dia ni baru 12 tahun. tapi suara best gila dan sangat comel lah. memang sedap la. korang try la dengar. kat youtube pun ada lagi :) 



eh, asal update sal lagu ni.? mana sal raya..?? 
*okbye*

No comments: