anda hebat!!

Sunday, 21 August 2011

hot tiket dan ayam KFC percuma?

*yummy..sapa yg xsuka ayam KFC..kan?*



terliur tak tengok gambar ayam KFC kat atas ni.? eh eh, bukan nak buat air liur semua orang meleleh bulan puasa ni.
bukan tu tujuan entri ini dibuat. sebab sesungguhnya entri ni ditaip waktu malam..haha..

siapa yang boleh buat tak tahu ja bila dengar ayat FREE disebut.? semestinya mata akan terbuka luas dan mulut ternganga. *ok, sila tutup mulut kamu* . ok ok nak bagitahu la ni macamana nak dapatkan ayam free ni.

senang ja, dengan DUA pembelian HOT TICKET kamu akan dapat ayam KFC ni free. kenyang tu. free pula tu. tambah kalau minta bahagian dada ayam tu..perghhhhhh... sungguh belahak sampai rasa nak tidur kat dalam KFC tu..*ishk ishk ishk sungguh tidak senonoh*.

HOT TICKET??? apa pula tu.?

hot ticket ni adalah plan dari MAXIS. dengan HOT TICKET ni korang dapat :
  • 50 minit panggilan + 150 SMS dengan hanya RM15.00berbaloi-baloi bukan.?
*klik gambar untuk lebih jelas*

jadi, tunggu apa lagi. klik SINI untuk maklumat lanjut ok.? :)


13 comments:

AesyaZealous said...

susah tol nak jumpa hot ticket ni..huuu

C i k P i p i T e m b a m said...

haa haritu ade trbaca jugak . tp xpenah guna hot tiket lg . agak kuno kita niee :P

MzOneD said...

aesya>>yeke..?dok area man??kat area dba ni bykla jugak..huhu

cpt>> skali skali jadik kuno pe salahnya..haha

wawa comel said...

nk jgak.. lapo!3..heheh

MzOneD said...

sabo wawa..nanti mkan msa brbuka ok..?huhu

snOw sakura said...

nk try la.. =)

MzOneD said...

try la dear.. :)

uMie_cHan said...

bru tau la plak hahahaa

MzOneD said...

ha..umie p kedai cepat carik hot ticket..huhu

Hazmin Hamudin said...

untung la orang yang pakai hot tiket ni...masih maintain lagi dengan hotlink youth club..huhu

MzOneD said...

ha..2la..untung kan..jimat betul!

^^AnGGun^^ said...

adek...
mahai la..2 keping tiket rm15 baru dpt 2ketui ayam kan??

MzOneD said...

kalo beli satu = rm8.50..ha...jimat la sikit kan..?haha..akk p la mkan dgn abg khalif akk..share sorg seketui!haha