anda hebat!!

Sunday, 21 August 2011

pirates of caribbean : on stranger tides

salam semua. malam-malam macam ni kadang-kadang rasa bosan kan.? tambah-tambah kalau semua koleksi filem atau drama yang di download dah habis di tengok. rasa macam serba tak kena lah hidup. apa kata jom kita sama-sama download dan tengok pirates of caribbean ni. seronok movie ni. asyik nak gelak ja bila tengok si johny depp tu. siapa yang rasa nak tengok lagi, bolehla download kat sini. :) . ada tiga link semuanya, dan hanya perlu diextract menggunakan winrar. ok guys?




jom tengok screen shot yang best dalam movie ni sikit.

*rasa kelakar bila teringat babak ni*


okeylah, masa untuk tidur sebab esok pagi lepas sahur nak buat biskut raya. *rajin kan dba?* haha..
selamat mendownload ya :)

4 comments:

nasha sanza said...

thank you sbb follow saya..yup citer die best!

MzOneD said...

no prob dear...kan..hehehe.. :)

echa takashimaya said...

alaaaaa.internet lembab!cenggane?adooiii.

MzOneD said...

guna idm x dear..?dnlod part by part..1 part tu size kecik ja.. :)