anda hebat!!

Thursday, 19 April 2012

baju pengantin

assalamualaikum wbt..

[nota : klik SINI untuk info mengenai butik pengantin dan jurugambar pengantin~! :)]

hmm..entah la kenapa mata ni tak mau lelap plak. maka, badan pun  gagah perkasa bangun nak update blog. huhu..jom kita tengok baju pengantin yang ada.nak tengok yang cantik-cantik. mana la tahu kot jadi inspirasi. hahaha *gelak besar*..rasa macam nak design sendiri lah baju kahwin nanti..baju nikah jugak. hewhewhew~!


*ok..serious saya suka sangat baju biru tu..wow!!*


*rasanya, yang ni kalau layer tu ada kombinasi dua warna lagi cantik kot kan.? *


ok la. takat ni ja dulu. sebab mata pun gedik-gedik la nak mengantuk dah pun. owh ye, dba rasa kenduri nanti nak amik theme biru + ungu..nanti kita update sal benda lain pulak yer, sal meja makan ke, flower girls ke, mak andam ke, tukang jaga lagu ke.. bwahaha...
nite readers!

LOVE.



1 comment:

LyNn LyNdA said...

hehe..sama..~
saya pun suke baju yg warna biru 2...
sangat cantik..~