anda hebat!!

Thursday, 19 April 2012

khas untuk bakal pengantin

assalamualaikum wbt.
hai readers :) ..didoakan semoga semuanya sihat hari ni :)

semalam kan diba ada tulis entri tentang baju pengantin, boleh tengok SINI.. kemudian, hari ni diba tengok nuffnang, saja nak tengok traffic. terkejut bila tengok carian "baju pengantin" banyak sangat. wah, musim kenduri dah nak tiba ni. :D

jadi, kat sini diba nak share dengan korang butik-butik pengantin dan jugak photographer yang mungkin boleh korang deal dengan dorang, okay.? jom kita tengok :)

~photographer~
1st : FENOMENA PICTURES
       yang ni korang boleh contact dorang kat page dorang, SINI atau contact dengan photographer nya sendiri kat SINI. cantik tau gambar-gambar dorang ni. dba kenal la dengan abang nas tu, sebab sepupu kepada tettttt. muahaha.

2nd : NASRUL EFFENDY PHOTOGRAPHY
        korang boleh check out blog dia kat SINI. superb jugak gambar-gambar dorang ni.boleh la korang jengah blog tu untuk tengok pakej yang dorang tawarkan.

3rd : CERITERA CINTA
        yang ni plak ceritera cinta. korang boleh tengok kat blog dorang SINI. dan jugak page FB dorang kat SINI.


ok..dah tentang jurugambar. jom kita tengok butik plak..wuhuuu~

1st : NEEDA COUTURE BOUTIQUE
       tak tau nak describe apa. haha. tapi cun-cun jugak baju pengantin dorang ni. try tengok FB dorang kat SINI k..:)


2nd : FASZCREATIVE
        terjah SINI blog dorang. dorang ni selalu jugak buat promosi. oh, ada koleksi pelamin jugak untuk korang tengok carik ilham :D




ok la ok la..cukup lah yang tu ja..hhaha..nak banyak lagi, korang boleh tinggal komen untuk diba update. okeyh.? oh, kat sini nak bagi satu lagi link. link untuk koleksi cenderahati perkahwinan. check out SINI yer .:)


LOVE.

No comments: